понеделник, 1 декември 2008 г.

ЗА ДЕЦАТА

Скъпи братя и сестри в Господа Исуса Христа.
Тази година за Рождество Христово, децата от Обединена Божия църква "Шалом" в гр.Ямбол ще останат без подаръци и без торбички със сладки лакомства както всяка година на този чудесен празник всички деца от църквите получават подаръци в името на нашия Господ и Спасител Исус Христос. Причината за това е че църквата ни след унищожителния пожар все още възстановява молитвения дом, който не е завършен и се провеждат богослужения само в неделя сутрин. Това е така защото църквата не разполага със финансови средства за да завърши цялостно ремонта на църквата и не може да подготви подаръци за децата както прави всяка година за Рождество Христово. Още от сега чувстваме, че много от децата ще бъдат огорчени и ще останат с лъжливи очаквания и надежда да получат нещо за рождествения празник.
Братя и сестри помогнете ни заедно да зарадваме 150-те деца на Обединена божия църква "Шалом" Ямбол да получат торбичка със сладки за рождество Христово.
За това се обръщаме с молба към всички братя и сестри и църкви, които могат да ни помогнат със финансови средства или със сладки или с приготвени торбички-подаръци могат да го направят на банкова сметка:
Общинска банка - Ямбол
сметка - BG59SOMB91301044912201
BIC- SOMBBGSF
ОБЕДИНЕНА БОЖИЯ ЦЪРКВА ШАЛОМ - за децата,
или на адрес: Ямбол, кс.Г.Бенковски бл.10, вх.Д, ап.90 - Иван Георгиев Илиев - за децата
може и на място в църквата на ул. Чая №4 гр. Ямбол.
За връзка - 0887849591, 0896996640 - п-р Иван Георгиев
Бог да благослови всички!